Vanaf €100,- gratis verzendenOnze klanten beoordelen ons met een 9.1Meer collectie in de store op Koningsplein 13

D'Amico

D'Amico

Het luxe Italiaanse label D’Amico is een kwaliteitsmerk voor unieke heren accessoires en leren items. De robuuste riemen, stoere armbanden en leren jacks en reistassen zijn handgemaakt. De serie accessoires en de rits aan leren fashion items van D’Amico hebben een stoere en mannelijke feel. Het Italiaanse vakmanschap en de creativiteit van de eigenaar Andrea D’Amico zijn in de gehele collectie alom vertegenwoordigd. Het precisie werk, oog voor details en het gebruik van innovatieve materialen en processen vormen de succesfactoren van het merk. De fraaie accessoires en jassen dragen een onconventionele kijk uit op de wereld. Combineer de armbanden en tailletoppers met een ruige jeans en een stoere kabeltrui voor een stijlvolle casual outfit. Laat u inspireren door de Italiaanse trends en bekijk het aanbod van D’Amico in onze online store.

Accessoires D'Amico voor heren  

Filter op
Sorteer op:

Karakteristieke items voor een modern urban-city style

Andrea D’Amico is de eigenaar van een moderne en groeiende onderneming in de modebranche. Hij is het creatieve brein achter het merk. Andrea heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de modewereld. Hij brengt continu een verrassende collectie uit met oog op de stijl en wensen van een moderne urban-city man. De collecties zijn afgestemd op mannen in het bedrijfsleven en heren die veel reizen.

De sportieve no-nonsense man vindt eveneens iets van zijn gading in het uiteenlopende assortiment. Denk bijvoorbeeld aan: mooie ruige kettingriemen, stijlvolle leren horlogebandjes en modieuze leren jacks met een stoer accent. De handgemaakte mode items zijn verfraaid met karakteristieke en speelse elementen en zijn afspiegeling van de Italiaanse creativiteit. De collectie accessoires is ook wel een uiting voor het esthetische. Creëer uw modieuze doch stoere outfit met de accessoires van Andrea D’Amico. Kies voor een jeans en casual blauwe blazer met bijpassende mediterraans blauwe armbanden en riem voor een echte Italiaanse vibe.